EST

Kampaaniad

Pühade müristus kui hea!

traditsioonilised_ahjupraed_sisubanner_680x280-pix

Rakvere uued mahlased ahjuroad toovad argiõhtutesse mõnusat kodusoojust ja väärivad kroonima igat pühadelauda.
Seasisefilee toorsuitsupeekoniga küpsetuskarbis on tõeliselt hõrk suutäis. Ameerikapärase toorsuitsupeekoni viilud annavad õrnale fileele mahlakust ja kergelt suitsuse maitse.
Klassikalise seavälisfileest ahjuprae kamara pinnale lõigatud ruudustik küpseb ahjus mõnusalt krõbedaks. Maitseks lisasime kardemoni, nelki ja pipart. Ühtegi E-ainet ei lisanud.
Vanaema ahjurull on uudse ja rikkaliku maitsega ahjupraad. Läbikasvanud seaküljetükist rulli täitsime praekapsaga. Suupärast mekki lisavad sibulad ning vürtside ja maitsetaimede segu.
Rakvere – kõht täis Eesti moodi!