EST

Kampaaniad

Talvekampaania

4talvetoodet_SISUBANNER_680x280pix_est

Rakvere uued hõrgud ahjuroad õdusateks talveõhtuteks

Rakvere on täiendanud mugavas küpsetuskarbis ahjupraadide sarja: jogurtine ahjukael juustuga on maitsev kooslus mahlasest seakaelakarbonaadist, mis on saanud erilise pehmuse ehtsas maitsestamata jogurtiga marinaadis ja mõnusat kodust mekki lisavad röstitud sibulad.  Katteks rikkaliku maitsega Maasdami juustu viilud. Uutes peekoni-sibularullides on läbikasvanud peekon keeratud rulli koos hakitud sibulatega, mis ahjulihale just selle õige maitse annavad. Suupärast mekki annab maitseainete segu, milles sinepit, pipart, paprikat, köömneid, küüslauku ja peterselli.

Rakvere verivorst toorsuitsupeekoniga on traditsioonilisel viisil, naturaalses seasooles odrakruupide ja ehtsa toiduverega valmistatud verivorstid, millele vorstirohu ehk majoraani kõrval annab mõnusat suitsust maitsenüanssi toorsuitsutatud peekon.

Rakvere uut mustikamarinaadis ribi kattev armastatud mustikamarinaad on valmistatud ehedast mustikapüreest, sekka lisatud sutsuke vürtsikust – kooslus, mis sobib ribilihale nagu valatult. Pikki tunde madalal temperatuuril eelküpsetatud terve searibi on valmis koheseks tarbimiseks ja vajab parima maitseelamuse saamiseks ahjus 180 ⁰C juures vaid 10-15 minutit kuumutamist või grillil 5–10 minutit pruunistamist. Rakvere uus mustikamarinaadis ribi on ülipehme ja mahlane maitseelamus, mis sobib nii eelroaks, snäkiks kui pearoaks – naudi koos pere ja sõpradega!

Rakvere – kõht täis Eesti moodi!