EST

Kampaaniad

Talvised üllatajad Rakverelt!

Talvetooted_Sisubanner_680x450pix_3

Meie lihameistrid üllatavad sel talvel mõnusate maitsekooslustega mahlakatest õuntest ja suitsutatud peekonist. Traditsioonilise retsepti järgi valminud ehtsas lambasooles verivorstide maitset rikastavad magushapukad kuivatatud õunad ja toorsuitsutatud peekon.

Lisaks suurepärastele maitseelamustele oleme mõelnud ka sellele, et ahjupraade oleks ülimalt mugav küpsetada. Just seetõttu olemegi oma uued ahjupraed pakendanud mugavasse küpsetuskotti. Eemalda vaid silt enne prae ahju panemist ning tulemuseks on ülimalt pehme ja mahlane ahjupraad. Täpne valmistamisõpetus on lisatud sildi tagumisele küljele. Proovi kindlasti uudses küpsetuskotis ahjukaela ploomidega hõrgus hapukoore-pipramarinaadis ning klassikalist kamaraga seavälisfileest ahjupraadi, mille maitses on tunda kardemoni, nelki ja pipart.

Mõnusaid pühi!